+36-30-171-3326 info@aktivweboldal.hu
Online marketing

Ötletek

Bemutatkozó BLOG bejegyzésemben engedd meg, hogy egy kis személyes történettel kezdjem.

Fiatalként basszus gitároztam és már évek óta gyakoroltam, zenekarban játszottam, fellépéseink voltak, mikor találkoztam egy országos hírű basszusgitárossal, aki megnézte hogyan „tépem a húrokat” és ennyit mondott: „Te nem tompítasz.” Igaz, stúdióban sem szólt úgy a hangszer ahogy elvárható lett volna, de a technikára fogtuk. Pedig az én kezemben volt a gond. Zsoldos Tamás – Ő volt a mester – mutatott összesen 2 ujjgyakorlatot, ami speciálisan rávezetett a helyes ujjtartásra és pár hét alatt teljesen átalakította a hangszerhez való viszonyomat és a megszólalást. Miért kezdtem ezzel a kis történettel? Mert ennyire fontos, hogy a helyes, jól működő és mások által már kiérlelt dolgokat használd, gyakorold. Éveket, évtizedeket lehet megtakarítani, ha nem Neked kell mindent az alapoktól kitalálni, hanem a bevált, kiérlelt módszereket használhatod. Így van ez a Kisvállalati online marketingben is és ebben segít Neked az Aktivweboldal szolgáltatás.

Új koncepció az aktivweboldal szolgáltatás
Komplex segítség a 2. láb kialakításához

Az online marketing – nem túlzás – napjaink kisvállalati szuper fegyvere. Aki jól alkalmazza, a megfelelő dolgokat használja tudatosan építkezik és rendszeres folyamatokat működtet, az szinte minden iparágban duplázni tudja vállalkozása bevételeit. Nem túlzok, konkrét duplázásról beszélek, ahhoz képest amit online marketing nélkül vagy hatékonytalan marketing nélkül egy vállalkozás tud. Mi már több kisvállalkozás és saját üzlet kapcsán is megtapasztaltuk ezt a hatást. Az aktivweboldal szolgáltatás csomagokat azért hoztuk létre, hogy Te is képes legyél elérni ezeket az eredményeket.

„DUPLÁZD meg vállalkozásod bevételeit az online marketing segítségével.”

Mitől új az aktivweboldal koncepció? Attól, hogy komplex megoldást kínál a kisvállalkozásoknak és úgy alakítja ki az online rendszert, hogy közben a költségekre is odafigyel. Tudjuk, hogy egy kisvállalkozás – főleg ha éppen most indul – nem engedhet meg magának hatalmas induló költségeket, de ugyanúgy nem engedhet meg magának rengeteg időt sem, hogy maga tanuljon meg mindent és esetleg saját forrásból működtesse a profi online marketing folyamatait. Pedig sajnos ebből a kettőből lehet legtöbbször választani, így csapdahelyzet alakul ki.

  • Vagy fejlesztetsz egy weboldalt, webáruházat és megbízol drága online szakembereket, kiszervezel bizonyos folyamatokat.
  • Vagy megtanulod, hogyan lehet weboldalt, esetleg webáruházat építeni, és megtanulod, saját kudarcaidon és nehézségeiden keresztül, „kiizzadod” hogyan tudsz hatékonyan hirdetni, kereső optimalizálni, email marketingezni stb.

Az aktivweboldal szolgáltatás koncepciót ezen felismerésekből alakítottuk ki.

Aktivweboldal szolgáltatások
Profi online jelenlét kedvező áron
Nos, visszatérve a kezdő példához, ne kövesd el azt a hibát, hogy évekig rosszul gyakorolsz mint én a basszus gitáromon. Kezdj azonnal úgy, hogy a kipróbált dolgokat alkalmazod és azt csinálod amit kell.

Az aktivweboldal szolgáltatás koncepciójában ez azt jelenti, hogy építünk Neked egy modern, szép weboldalt vagy webáruházat. Kialakítjuk az online értékesítési folyamataidat, bevezetjük és finomhangoljuk a rendszert, majd ha igényeled mindent átadunk Neked, hogy Te magad is tudd működtetni. Mindezt kiszámítható, szolid költségek mellett

Igényeld INGYENES Online marketing konfigurátorunkat és kérd hírlevelünket ITT >>>

KONFIGURÁTOR

Kreatív és újszerű online marketing aktivitás konfigurátor…

AKCIÓS KUPON

30% kedvezményre jogosító kuponunkat bármelyik online képzésünkre beválthatod…

v

ONLINE TANFOLYAMOK

Rendszeresen új online képzéseket készítünk a napi gyakorlat alapján, melyekhez hírlevélben havonta küldünk új akciós kuponokat…

ESETTANULMÁNYOK

Valódi esettanulmányok, saját példák működő online marketing rendszerekről, melyekből Te is sokat tanulhatsz.