+36-30-171-3326 info@aktivweboldal.hu

Animációs csomag.

Ha szeretnél rendszeresen egyedi animációs videókkal és animációs bannerekkel megjelenni online marketing tevékenységed során, válaszd animációs csomag szolgáltatásunkat.

 

Az animációs csomag segítségével havonta új videóval és bannerekkel jelenhetsz meg :

 

Mennyibe kerül az animációs csomag?

Az animációs csomag díja 99.000 Ft. / hó. A csomag havonta 1 animációs videót és 2 különböző animációs bannert (3-3 méretben) tartalmaz.

A video hossza témától függően 1- 1,5 perc, az animációs bannerek 15-20 másodpercesek.

Mi történik ha elküldöm az ajánlati űrlapot?

Munkatársunk 2 munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot és telefonon, emailon egyeztetjük a továbbiakat. Minden olyan részletet megbeszélünk, ami a döntésedhez szükséges. Ha úgy döntesz megbízol minket és szeretnél animációs videókat, bannereket készíttetni, akkor szerződési mintát küldünk, melynek aláírása után indul a fejlesztési folyamat.

 

Előzetes igénylés (még nem rendelés) ITT:

Miért éri meg az animációs csomag választása?

A hatékony online marketing első lépése az érdeklődők figyelmének elnyerése. Ehhez a leghatékonyabb vizuális eszközök a videók és a mozgó, animációs bannerek. Animációs csomagunk segítségével havonta új videót és bannereket használhatsz újdonságaid, akcióid, ajánlataid bemutatására.

Ha rendszeresen szeretnél friss tartalmakkal, új videókkal, bannerekkel jelen lenni az online felületeken, akkor érdemesebb a csomag ajánlatot választani az egyedi megrendelések helyett.

Nézd meg néhány korábbi animációs videónkat:

 

Nézd meg néhány korábbi animációs bannerünket:

 

Ha szeretnéd animációs csomaggal felturbózni mindennapi marketingedet, vedd fel velünk a kapcsolatot:

 

Profi honlap, online marketing és animációs csomagok

Kis és közép vállalkozásoknak

Az animációs video és animációs banner készítés számos esetben jó ötlet lehet az online marketing rendszered fejlesztéséhez. A videók és mozgó bannerek jobban megragadják a figyelmet, ezért hirdetéseid hatékonyabbak lesznek, illetve azonos idő alatt több információt, szebben és szemléletesebben tudsz eljuttatni érdeklődőidhez.
Egyszerű tény, hogy jobban megragadja a figyelmet a video mint a szöveges és képes tartalom.
Az animációs video és banner használható több felületen is. Egy-egy elkészült video beépülhet a weboldalba, de értékesítési landoló oldalak része, termék oldalak eleme, vagy hirdetések alapja is lehet.
Az animációs video és animációs banner remek lehetőség tehát, hogy megszerezd vásárlóid, ügyfeleid bizalmát.