+36-30-171-3326 info@aktivweboldal.hu

* A hírlevél software árát nem tartalmazza, ha nem ingyenes software-t illesztünk.

** Vagy kérheted sikerdíjas webáruház ajánlatunkat.

Mikor válaszd az aktivweboldal szolgáltatást
Ha szolgáltatást árulsz vagy viszonylag kevesebb terméked van. (max. 25-30)

Ha aktív online jelenlétet szeretnél.

Ha nem szeretnél blogot és hírlevél rendszert.

Mikor válaszd a hiperaktiv weboldalt?
Ha szeretnél blogot és hírlevél rendszert is.

Ha szolgáltatást árulsz vagy viszonylag kevesebb terméked van. (max. 25-30)

Ha aktív online jelenlétet szeretnél.

Mikor válaszd a webáruház csomagot?

Ha több terméked és termék kategóriád van. (25-30 felett)

Ha aktív online jelenlétet szeretnél.

Ha fontos, hogy vevőid könnyen eligazodjanak termékeid között.

(Több száz, esetleg ezer termék felett, egyértelműen bérelhető webáruház motor használatát és felépítését, testreszabását javasoljuk)

Mikor térj át az Önálló csomag szolgáltatásra?
Ha Te magad szeretnéd menedzselni az online jelenlétedet

Ha úgy érzed lesz időd és szakértelmed működtetni az online gépezetedet

Ha szívesen tanulsz és folyamatosan képzed magad

RENDKÍVÜLI AJÁNLAT

Weboldal készítés vagy webáruház építés + Online marketing rendszer

Talán első ránézésre nem is tűnik fel, hogy mennyire szuper, rendkívüli ajánlat az Aktivweboldal szolgáltatás, ezért itt most összefoglalom.

A lényeg, hogy a kezdeti fejlesztői díjért nem csak egy weboldalt készítek Neked, hanem teljes online marketing rendszert kapsz kézhez. Ez tartalmazza a keresőoptimalizálást, a releváns PPC hirdetések kialakítását (Google Ads, facebook, igény szerint Instagram, Youtube) hírlevél rendszert és blog modult valamint CRM rendszer integrálását és az online értékesítési folyamatok kiépítését…

Maga az online marketing rendszer iparágaktól függően természetesen eltérő elemeket tartalmazhat.

Ha Aktivweboldal szolgáltatást választasz, alábbi BONUSZ-ok is járnak Neked:

  • 80.000 Ft értékű DIVI fejlesztő sablon örökös jogosultsága.
  • 24.900 Ft értékű ajándék animációs videó.
  • Ingyenes hozzáférés az online oktató anyagokhoz, több mint 30.000 Ft értékben.

A weboldalad és online marketing rendszered kiépítése után eldöntheted, hogy átveszed-e a rendszer működtetését vagy ránk bízod?

Könnyű átvenni a rendszert, hiszen nem kell nulláról mindent megtanulnod, csak a napi működtetéshez szükséges rutinokat kell elsajátítanod, melyekhez oktató videók és havi konzultációs lehetőségek is segítségedre vannak.

Ez az opció az Önálló csomag.

Azonban ha nem szeretnél napi szinten foglalkozni az online marketing rendszered működtetésével, szolid havi díjért továbbra is működtetjük Neked.

Ez az opció a folyamatos aktivweboldal szolgáltatás csomag.

Valóban hiszünk benne, és számos esetben bizonyítottuk is, hogy az általunk kidolgozott Aktivweboldal szolgáltatási rendszer a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer arra, hogy egy kisvállalkozás kialakítsa hatékony online lábát.

Ha szeretnél tehát sikeres online jelenlétet vállalkozásod számára, lépj velünk kapcsolatba…

Mi történik ha elküldöm az ajánlati űrlapot?
Munkatársunk 2 munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot és telefonon, emailon egyeztetjük a továbbiakat. Minden olyan részletet megbeszélünk, ami a döntésedhez szükséges. Ha úgy döntesz megbízol minket és kiválasztod az induló csomagodat, akkor szerződési mintát küldünk, melynek aláírása után indul az aktív weboldal fejlesztési folyamat.
Van átjárás a csomagok között?
Igen. Bármelyik csomagról válthatsz bármelyik csomagra. Az ideális fejlődési útvonal az, hogy egyre összetettebb csomagokat választassz, tehát elindulsz egy aktív weboldallal, majd hozzáilleszted a BLOG és hírlevél rendszert, később webáruházat és végül önálló kezelésbe veszed a teljes rendszeredet, de Te döntöd el, hogy kihagyod-e egyik másik lépést, azonnal emelt szintű csomaggal indulsz, vagy esetleg soha nem veszed át az önálló kezelést és a csomagnál szereplő havi díjért cserébe mi működtetjük az online folyamataid egy meghatározott részét.

Lépj velünk kapcsolatba

Töltsd ki alábbi ajánlatkérő űrlapunkat.

Az ajánlatkérő űrlap elküldése NEM JELENT SEMMILYEN KÖTELEZETTSÉGET, munkatársunk ez alapján veszi fel Veled a kapcsolatot és egyezteti a továbbiakat.

Miért csak csomagban érhetőek el a szolgáltatások?
Az aktivweboldal szolgáltatás csomagokat kis és középvállalkozásoknak fejlesztettük, sok éves tapasztalatunk alapján. A tapasztalat röviden összefoglalva: nem ér szinte semmit egy statikus weboldal online marketing és folyamatos megújulás nélkül. Ezért nyújtunk olyan szolgáltatás csomagokat, amelyek tartalmazzák a sikeres online jelenlét legfontosabb elemeit és megfizethetőek is a kisvállalkozásoknak.

Szolgáltatásainkkal alacsony induló fejlesztési költséggel, szolid havi díj mellett építhető  fel és működtethető a vállalkozás sikeres online lába. NE ÁLLJ FÉL LÁBON – Legyen sikeres az online jelenléted!

Kiknek ajánlott az Aktivweboldal szolgáltatás?

Nézd meg bemutatkozó videómat:

konfigurator

Köszönet..