+36-30-171-3326 info@aktivweboldal.hu

Lépj velünk kapcsolatba

Megkeresésed esetén emailon és telefonon felvesszük Veled a kapcsolatot.

 

Mi történik ha elküldöm az ajánlati űrlapot?
Munkatársunk 2 munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot és telefonon, emailon egyeztetjük a továbbiakat. Minden olyan részletet megbeszélünk, ami a döntésedhez szükséges. Ha úgy döntesz megbízol minket és kiválasztod az induló csomagodat, akkor szerződési mintát küldünk, melynek aláírása után indul az aktív weboldal fejlesztési folyamat.

 

Van átjárás a csomagok között?
Igen. Bármelyik csomagról válthatsz bármelyik csomagra. Az ideális fejlődési útvonal az, hogy egyre összetettebb csomagokat választassz, tehát elindulsz egy aktív weboldallal, majd hozzáilleszted a BLOG és hírlevél rendszert, később webáruházat és végül önálló kezelésbe veszed a teljes rendszeredet, de Te döntöd el, hogy kihagyod-e egyik másik lépést, azonnal emelt szintű csomaggal indulsz, vagy esetleg soha nem veszed át az önálló kezelést és a csomagnál szereplő havi díjért cserébe mi működtetjük az online folyamataid egy meghatározott részét.
Miért csak csomagban érhetőek el a szolgáltatások?
Az aktivweboldal szolgáltatás csomagokat kis és középvállalkozásoknak fejlesztettük, sok éves tapasztalatunk alapján. A tapasztalat röviden összefoglalva: nem ér szinte semmit egy statikus weboldal online marketing és folyamatos megújulás nélkül. Ezért nyújtunk olyan szolgáltatás csomagokat, amelyek tartalmazzák a sikeres online jelenlét legfontosabb elemeit és megfizethetőek is a kisvállalkozásoknak.

Szolgáltatásainkkal alacsony induló fejlesztési költséggel, szolid havi díj mellett építhető  fel és működtethető a vállalkozás sikeres online lába. NE ÁLLJ FÉL LÁBON – Legyen sikeres az online jelenléted!