+36-30-171-3326 info@aktivweboldal.hu

Animációs BANNER készítés.

Emelkedj ki a tömegből, tedd különlegessé marketing tevékenységedet szemléletes és szórakoztató animációs bannerekkel.

 

Miért érdemes Neked is animációs bannereket használnod? NÉZD MEG:

 

Mennyibe kerül az animációs banner?

Az animációs banner csomag készítési díja 29.900 Ft.

A banner csomag 1 animációs bannert 3 különböző (szabadon választott) méretben tartalmaz. Érdemes a méretek választásakor a social media felületek standard méreteihez igazodni.

A video hossza témától függően 15-20 másodperc, ez a leghatékonyabb eszköz arra, hogy röviden, szemléletesen felhívd a figyelmet Vállalkozásodra vagy termékedre az online felületeken.

Az animációs bannereket használhatod Google Ads, facebook, Instagram és egyéb hirdetésekben, de beágyazhatod weboldaladba is.

 

Mi történik ha elküldöm az ajánlati űrlapot?

Munkatársunk 2 munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot és telefonon, emailon egyeztetjük a továbbiakat. Minden olyan részletet megbeszélünk, ami a döntésedhez szükséges. Ha úgy döntesz megbízol minket és szeretnél animációs bannercsomagot készíttetni, akkor szerződési mintát küldünk, melynek aláírása után indul a fejlesztési folyamat.

 

Előzetes igénylés (még nem rendelés) ITT:

Hogyan történik az animációs banner készítés?

Az előzetes egyeztetés és igényfelmérést követően kialakítjuk az animációs banner méretezését, hangulatát, alapszíneit, képi világát. Elkészítünk egy első verziót, melyet visszajelzéseid alapján véglegesítünk.

Az animációs bannerek jellemzően meglévő weboldal vagy webáruház képi világához és meglévő szolgáltatásokhoz vagy termékekhez kapcsolódnak, így ezek az elemek és információk kerülnek felhasználásra.

Nézd meg néhány korábbi animációs bannerünket:

 

Ha szeretnél hasonló animációs banner csomagot, vedd fel velünk a kapcsolatot:

 

Profi honlap és online marketing csomag

Kis és közép vállalkozásoknak

Az animációs banner készítés szinte minden esetben jó ötlet lehet ha online marketing rendszeredet fejlesztenéd. Egyszerű tény, hogy jobban megragadja a figyelmet a video, a mozgó kép mint a szöveges és képes tartalom. Az animációs banner használható több felületen is. Használható Google Ads (display) hirdetésekben, facebook posztokban és hirdetésekben, Instagramon, de szinte minden közösségi média felületen jobban teljesítenek a mozgó animációk mint a statikus képek.

Egy-egy elkészült video beépülhet a weboldalba, de értékesítési landoló oldalak része, termék oldalak eleme, vagy hirdetések alapja is lehet. Az animációs banner készíttetés remek lehetőség tehát, hogy megszerezd vásárlóid, ügyfeleid bizalmát.