+36-30-171-3326 info@aktivweboldal.hu

Animációs video készítés.

Emelkedj ki a tömegből, tedd különlegessé weboldaladat szemléletes és szórakoztató animációs videókkal.

 

Miért érdemes Neked is animációs videót használnod? NÉZD MEG:

 

Mennyibe kerül az animációs video?

Az animációs videók készítési díja 24.900 Ft. Ennek első részlete 10.000 Ft a megbízás kezdetekor, második részlete, 14.900 Ft pedig a végleges video elfogadásakor fizetendő.

A video hossza témától függően 1- 1,5 perc, ez a leghatékonyabb eszköz arra, hogy röviden, szemléletesen bemutasd Vállalkozásodat vagy termékedet.

 

Mi történik ha elküldöm az ajánlati űrlapot?

Munkatársunk 2 munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot és telefonon, emailon egyeztetjük a továbbiakat. Minden olyan részletet megbeszélünk, ami a döntésedhez szükséges. Ha úgy döntesz megbízol minket és szeretnél animációs videót készíttetni, akkor szerződési mintát küldünk, melynek aláírása után indul a fejlesztési folyamat.

 

Előzetes igénylés (még nem rendelés) ITT:

Hogyan történik az animációs video készítés?

Az előzetes egyeztetés és igényfelmérést követően kialakítjuk az animációs videó előzetes forgatókönyvét, hangulatát, alapszíneit, képi világát. Elkészítünk egy első verziót, melyet visszajelzéseid alapján véglegesítünk.

Nézd meg néhány korábbi animációs videónkat:

 

Ha szeretnél hasonló animációs videót, vedd fel velünk a kapcsolatot:

 

Profi honlap és online marketing csomag

Kis és közép vállalkozásoknak

Az animációs video készítés számos esetben jó ötlet lehet az online marketing rendszered fejlesztéséhez. Ha olyan terméket vagy szolgáltatást árulsz, ahol érdemes elmagyarázni valamit, szemléltetni egy folyamatot vagy kiemelni egy nehezen elmagyarázható hasznot, akkor remek ötlet lehet az animációs video.
Egyszerű tény, hogy jobban megragadja a figyelmet a video mint a szöveges és képes tartalom.
Az animációs video használható több felületen is. Egy-egy elkészült video beépülhet a weboldalba, de értékesítési landoló oldalak része, termék oldalak eleme, vagy hirdetések alapja is lehet.
Az animációs video készítés remek lehetőség tehát, hogy megszerezd vásárlóid, ügyfeleid bizalmát.
konfigurator

Köszönet..