+36-30-171-3326 info@aktivweboldal.hu

Animációs videó készítés.

Emelkedj ki a tömegből, tedd különlegessé marketingedet, weboldaladat szemléletes és szórakoztató animációs videókkal.

 

Miért érdemes Neked is animációs videót használnod?

A válaszért nézd meg animációs videónkat 🙂

 

Mennyibe kerül az animációs videó?

Az animációs videók készítési díja 29.900 Ft. Ennek első részlete 10.000 Ft a megbízás kezdetekor, második részlete, 19.900 Ft pedig a végleges video elfogadásakor fizetendő.

A videó hossza témától függően 1- 1,5 perc, ez a leghatékonyabb eszköz arra, hogy röviden, szemléletesen bemutasd Vállalkozásodat vagy termékedet.

 

Mi történik ha elküldöm az ajánlati űrlapot?
Munkatársunk 2 munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot és telefonon, emailon egyeztetjük a továbbiakat. Minden olyan részletet megbeszélünk, ami a döntésedhez szükséges. Ha úgy döntesz megbízol minket és szeretnél animációs videót készíttetni, akkor szerződési mintát küldünk, melynek aláírása után indul a fejlesztési folyamat.

 

Előzetes igénylés (még nem rendelés) ITT:

Hogyan történik az animációs videó készítés?

Az előzetes egyeztetés és igényfelmérést követően kialakítjuk az animációs videó előzetes forgatókönyvét, hangulatát, alapszíneit, képi világát. Elkészítünk egy első verziót, melyet visszajelzéseid alapján véglegesítünk.

Nézd meg néhány korábbi animációs videónkat:

 

Ha szeretnél hasonló animációs videót, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Az animációs videó készítés számos esetben jó ötlet lehet az online marketing rendszered fejlesztéséhez. Ha olyan terméket vagy szolgáltatást árulsz, ahol érdemes elmagyarázni valamit, szemléltetni egy folyamatot vagy kiemelni egy nehezen elmagyarázható hasznot, működést, akkor remek ötlet lehet az animációs videó.
Egyszerű tény, hogy jobban megragadja a figyelmet a video mint a szöveges és képes tartalom.
Az animációs video használható több felületen is. Egy-egy elkészült videó beépülhet a weboldalba, de értékesítési landoló oldalak része, termék oldalak eleme, vagy hirdetések alapja is lehet. Az animációs videó sikeresen támogathatja social media jelenlétedet is. Facebook vagy youtube esetleg Instagram oldaladon is megjelenítheted a videót vagy annak részleteit. A videó marketing remek eszköz tehát arra, hogy kiemelkedj a tömegből, valami egyedit, valami mást nyújts mint a konkurenciád.

Ha nem szeretnél személyesen szerepelni a közönséged előtt (ennek számos oka lehet, nem csak az extrovertáltság hiánya) akkor is remek eszköz az animációs videó. Készülhetnek a videóid elé és mögé intro illetve outro elemek, amelyekben úgy tudsz bemutatkozni, hogy nem kell személyesen szerepelned. Az animációs videók szerepelhetnek akár online névjegykártyaként is.

Animációs videó készítése

Az elkészítés folyamata leggyakrabban a cél egyeztetésével kezdődik. Meg kell határoznunk, hogy mi legyen az animációs videó célja. A cél lehet általános de egészen specifikus is. Az általános célok image építés, bemutatkozás, tájékoztatás lehetnek. A specifikus célok között pedig konkrét termék vagy szolgáltatás értékesítése, hírlevél feliratkoztatás, vagy adott termék részletes bemutatása szerepelhetnek.

A cél után a forgatókönyv kialaktása következik. A forgatókönyv felépítésére léteznek tematikák, sablonok, melyeket érdemes követni, főleg, mivel az animációs videók hossza általában 1-1,5 perc. Ezen idő alatt kell felépíteni és bemutatni a mondandót. A jó forgatókönyv kulcskérdés a videó hatásossága szempontjából.

A cél és forgatókönyv kialakítását követi a megvalósítás. Az animáció stílusa sokféle lehet. Lehet élő videókat alapul venni, vagy animációs stílusú videót készíteni, de kombinálhatóak is az elemek. Leggyakrabban a videók, képek, szövegek, ábrák, rajzok, figurák kombinációja jeleníti meg a mondandót. Ha rendelkezik a vállalkozás saját design elemekkel, logóval, színvilággal, akkor ezeket is érdemes alapul venni a videó elkészítésénél.

A végleges változat legtöbbször néhány jóváhagyási kör után alakul ki. A finomhangolás az animációs videó készítés egyik fontos eleme, hiszen nem reális első körben minden részletre kiterjedően tökéletes és a megrendelői igényeknek maximálisan megfelelő videót készíteni. Reális elvárás azonban a megrendelő fél részére, hogy az előzetes egyeztető folyamat során felelősségteljesen fogalmazza meg az elvárásokat és ne változzon folyamatosan a scope, hiszen ez nagyon megnövelheti a videó elkészítési idejét. Ha szeretnél részletesebben is olvasni az animációs videó készítés folyamatáról itt találsz egy blog bejegyzést a témában.

Az animációs video készítés remek lehetőség tehát, hogy megszerezd vásárlóid, ügyfeleid bizalmát.

Animáció készítés árak

Az animációs videó ára alapvetően két tényezőből adódik össze. Az első tényező az elkészítéshez szükséges szoftverek ára, a második ártényező pedig az elkészítés munkaideje. A videó stílusától és a forgatókönyvtől függően több videó és grafikai szoftver használatának együttműködéséből alakul ki a vizuális világ. A befektett munkaidő általában pedig az animáció részletességétől és a finomhangolási körök számától függ. Általánosságban elmondható, hogy 3-4 finomhangolási kör és nagyságrendileg minimum 10-15 munkaóra szükséges egy 1-1,5 perces animációs videó elkészítéséhez.

Az árazásban szerepet játszik a vásárolt vagy bérelt szoftver költsége, illetve az is, hogy a videó egyedül vagy csapatban készül, esetleg egy nagyobb ügynökség, nagyobb cég teljes infrastruktúráját és sok-sok munkavállalóját is finanszíroznia kell-e a projekt költségeinek.

Az Aktivweboldal szolgáltatások animációs videói korrekt áron, reális határidővel nyújtanak megoldást felmerülő igényeidre.

konfigurator

Köszönet..