+36-30-171-3326 info@aktivweboldal.hu

Animáció készítés.

Emelkedj ki a tömegből, tedd különlegessé marketingedet, weboldaladat szemléletes és szórakoztató kisfilmekkel.

 

Miért érdemes Neked is különleges megoldásokat használnod?

A válaszért nézd meg alábbi bemutatónkat 🙂

 

Mennyibe kerül?

Az animáció készítés díja a kisfilm típusától, hosszától, összetettségétől függ.

Egy átlagos, 1,5 perc hosszúságú kisfilm 79 ezer forintért készül. A speciális 3D vagy Dinamikus megoldások magasabb árkategóriát képviselnek. Egyszerű cég illetve szolgáltatás bemutató karakter animált videó pedig már 39.000 Ft-ért is elérhető.

Ha profi narrációt illetve nem ingyenes, hanem jogdíjas zenei aláfestést szeretnél, azt külön árajánlat során tudjuk egyeztetni.

 

Mi történik ha elküldöm az ajánlati űrlapot?

2 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot és telefonon, e-mailon egyeztetjük a továbbiakat. Minden olyan részletet megbeszélünk, ami a döntésedhez szükséges. Ha úgy döntesz megbízol minket és szeretnél animált filmet készíttetni, akkor szerződési mintát küldünk, melynek aláírása után indul a fejlesztési folyamat.

 

Fizetési ütemezés

A standard fizetési ütemezés 50% a szerződés aláírásakor és 50% a kész videó átadásakor.

Előzetes igénylés

(még nem rendelés) ITT:

Hogyan történik az animált videó készítés?

Az előzetes egyeztetés és igényfelmérést követően kialakítjuk az előzetes forgatókönyvet, hangulatot, alapszíneket, képi világot. Elkészítünk egy első verziót, melyet visszajelzéseid alapján véglegesítünk.

típusok és árak

Karakter animációs video

Karakter animációs

videó

39.000 Ft-tól

Bővebben

A karakter bemutatkozó kisfilmet akkor érdemes választanod, ha egy testreszabható, animált figura segítségével mutatnád be vállalkozásodat, eseményedet, termékedet. Lehetőség van női gépi hang segítségével szöveges alámondásra, zenei aláfestésre, egyedi képes vagy videós háttér megjelenítésére.

Animációs videó

Komplex animációs

videó

79.000 Ft-tól

Bővebben

A komplex kisvideók talán a legismertebb típusok. Ha szeretnéd vállalkozásod, terméked szemléletes bemutatását, szeretnél érthetően, látványosan elmagyarázni, bemutatni valamit, válaszd a komplex kisfilmeket. Számos stílus és design, karakter közül válogathatsz.

3D animációs videó

3D animációs

videó

89.000 Ft-tól

Bővebben

A 3D megoldáosok 3 dimenziós karakterekkel, környezettel és speciális, akár videó a videóban megoldásokkal nyűgözik le a nézőt.  Ha kiemelten fontos a látványvilág, vagy igazán különleges megjelenésre vágysz, válaszd a 3D megoldásokat.

Interaktív animációs videó

Dinamikus animációs

videó

99.000 Ft-tól

Bővebben

A Dinamikus rendszerek a „király kategóriát” képviselik. Ezek a videók, láncokba szervezhetőek és lehetősége van a nézőnek választani, kattintani, ami alapján eltérő folytatás vagy átirányítás történhet. Ha eltérő tartalmakat szeretnél megjeleníteni eltérő célcsoportoknak, a professzionális sinamikus rendszerek lehetnek a megoldás.

Minták a különböző típusokhoz

Karakter bemutatkozó videók

Segítségükkel bemutathatod vállalkozásodat, szolgáltatásodat. Gyorsan elkészíthető megoldás típus. A karakter illeszthető vállalkozásodhoz, a narráció lehet gépi narráció, saját szöveg használata, de igényelhető profi szinkronszínész is.

Ha szeretnél egyszerű, olcsó, de mégis szemléletes és újszerű bemutatkozó videót cégednek vagy szolgáltatásodnak, válaszd a karakter bemutatkozó filmet.

Komplex animált videók

A komplex kisvideók a legismertebb típusok. Különböző stílusban készülhetnek, lehet élő képek alapján illetve teljesen animált megoldás szerint, esetleg vegyes megoldást alkalmazva komplex animált kisfilmet készíteni.

Ha szeretnél egy nehezebben elmagyarázható szolgáltatást bemutatni, esetleg szemléletesen megjeleníteni mondandódat, válaszd a komplex videókat.

3D videók

A 3D megoldások segítségével igazán különleges és nagyon szép képi világ jeleníthető meg. A három dimenziós megjelenítés mellett lehetőség van olyan különleges megoldásokra mint videó a videóban és egyéb speciális effektekre.

Ha szeretnél különleges megjelenítést illetve igazán fontos a lenyűgöző képi világ, válaszd a 3D megoldásokat.

Dinamikus videók

A dinamikus animált kisfilmet a király kategóriát képviselik.  Lehetőség van a videón belül több szálat felépíteni és a néző választása szerinti szálakat lejátszani. Lehetőség van kattintható elemeket, gombokat, hírlevél feliratkoztatást közvetlenül a videón belül megoldani.

Ha szeretnél hatékony értékesítési célokat a videóddal megvalósítani, válaszd ezt a videót.

Neked melyik típusra van szükséged?

Segítünk!!!

Kérd az ingyenes, kötelezettség mentes, tanácsadás szolgáltatást.

Nézd meg néhány korábbi munkánkat:

 

További referencia videókat találsz YouTube csatornám referencia videó lejátszási listáján itt:

REFERENCIA ANIMÁCIÓS VIDEÓK

Ha szeretnél hasonló kisfilmeket, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Az animáció készítés számos esetben jó ötlet lehet az online marketing rendszered fejlesztéséhez. Ha olyan terméket illetve szolgáltatást árulsz, ahol érdemes elmagyarázni valamit, szemléltetni egy folyamatot vagy kiemelni egy nehezen elmagyarázható hasznot, működést, akkor remek ötlet lehet az animációs videó.
Egyszerű tény, hogy jobban megragadja a figyelmet a mozgó kép mint a szöveges és képes tartalom.
A végeredmény használható több felületen is. Egy-egy elkészült film beépülhet a weboldalba, de értékesítési landoló oldalak része, termék oldalak eleme, vagy hirdetések alapja is lehet. A kisfilm sikeresen támogathatja social media jelenlétedet is. Facebook vagy youtube esetleg Instagram oldaladon is megjelenítheted őket vagy egyes részleteiket. A mozgókép alapú marketing remek eszköz tehát arra, hogy kiemelkedj a tömegből, valami egyedit, valami mást nyújts mint a konkurenciád.

Ha nem szeretnél személyesen szerepelni a közönséged előtt (ennek számos oka lehet, nem csak az extrovertáltság hiánya) akkor is remek eszköz az animált videó. Készülhetnek a videóid elé és mögé intro illetve outro elemek, amelyekben úgy tudsz bemutatkozni, hogy nem kell személyesen szerepelned. Az animált kisfilmek szerepelhetnek akár online névjegykártyaként is.

Animált kisfilm készítése

Az elkészítés folyamata leggyakrabban a cél egyeztetésével kezdődik. Meg kell határoznunk, hogy mi legyen az animált film célja. A cél lehet általános de egészen specifikus is. Az általános célok image építés, bemutatkozás, tájékoztatás lehetnek. A specifikus célok között pedig konkrét termék vagy szolgáltatás értékesítése, hírlevél feliratkoztatás, vagy adott termék részletes bemutatása szerepelhetnek.

A cél után a forgatókönyv kialaktása következik. A forgatókönyv felépítésére léteznek tematikák, sablonok, melyeket érdemes követni, főleg, mivel a hossza általában 1-1,5 perc. Ezen idő alatt kell felépíteni és bemutatni a mondandót. A jó forgatókönyv kulcskérdés a kisfilm hatásossága szempontjából.

A cél és forgatókönyv kialakítását követi a megvalósítás. A kisfilm stílusa sokféle lehet. Lehet élő videókat alapul venni, vagy animáció alapú videót készíteni, de kombinálhatóak is az elemek. Leggyakrabban a videók, képek, szövegek, ábrák, rajzok, figurák kombinációja jeleníti meg a mondandót. Ha rendelkezik a vállalkozás saját design elemekkel, logóval, színvilággal, akkor ezeket is érdemes alapul venni a kisfilm elkészítésénél.

A végleges változat legtöbbször néhány jóváhagyási kör után alakul ki. A finomhangolás az animált film készítés egyik fontos eleme, hiszen nem reális első körben minden részletre kiterjedően tökéletes és a megrendelői igényeknek maximálisan megfelelő videót készíteni. Reális elvárás azonban a megrendelő fél részére, hogy az előzetes egyeztető folyamat során felelősségteljesen fogalmazza meg az elvárásokat és ne változzon folyamatosan a scope, hiszen ez nagyon megnövelheti a film elkészítési idejét. Ha szeretnél részletesebben is olvasni az elkészítés folyamatáról itt találsz egy blog bejegyzést a témában.

A mini film készítés remek lehetőség tehát, hogy megszerezd vásárlóid, ügyfeleid bizalmát.

Animáció készítés árak

Az animált kisfilm ára alapvetően két tényezőből adódik össze. Az első tényező az elkészítéshez szükséges szoftverek ára, a második ártényező pedig az elkészítés munkaideje. A videó stílusától és a forgatókönyvtől függően több videó és grafikai szoftver használatának együttműködéséből alakul ki a vizuális világ. A befektett munkaidő általában pedig az animáció részletességétől és a finomhangolási körök számától függ. Általánosságban elmondható, hogy 3-4 finomhangolási kör és nagyságrendileg minimum 15-20 munkaóra szükséges egy 1-1,5 perces animált kisfilm elkészítéséhez.

Az árazásban szerepet játszik a vásárolt vagy bérelt szoftver költsége, illetve az is, hogy a videó egyedül vagy csapatban készül, esetleg egy nagyobb ügynökség, nagyobb cég teljes infrastruktúráját és sok-sok munkavállalóját is finanszíroznia kell-e a projekt költségeinek.

Az Aktivweboldal szolgáltatások megoldásai korrekt áron, reális határidővel nyújtanak megoldást felmerülő igényeidre.