+36-30-171-3326 info@aktivweboldal.hu

Animációs videó készítés.

Emelkedj ki a tömegből, tedd különlegessé marketingedet, weboldaladat szemléletes és szórakoztató animációs videókkal.

 

Miért érdemes Neked is animációs videót használnod?

A válaszért nézd meg animációs videónkat 🙂

 

Mennyibe kerül az animációs videó?

Az animációs videók készítési díja a videó típusától, hosszától, összetettségétől függ.

Egy átlagos, 1,5 perc hosszúságú animációs videó 39 ezer forintért készül. A speciális 3D vagy Dinamikus animációs videók magasabb árkategóriát képviselnek. Egyszerű cég vagy szolgáltatás bemutató karakter animációs videó pedig már 19.000 Ft-ért is elérhető.

Ha profi narrációt vagy nem ingyenes, hanem jogdíjas zenei aláfestést szeretnél, azt külön árajánlat során tudjuk egyeztetni.

 

Mi történik ha elküldöm az ajánlati űrlapot?

2 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot és telefonon, emailon egyeztetjük a továbbiakat. Minden olyan részletet megbeszélünk, ami a döntésedhez szükséges. Ha úgy döntesz megbízol minket és szeretnél animációs videót készíttetni, akkor szerződési mintát küldünk, melynek aláírása után indul a fejlesztési folyamat.

 

Animációs videó fizetési ütemezése

A standard fizetési ütemezés 50% a szerződés aláírásakor és 50% a kész videó átadásakor.

Animációs videó előzetes igénylés

(még nem rendelés) ITT:

Hogyan történik az animációs videó készítés?

Az előzetes egyeztetés és igényfelmérést követően kialakítjuk az animációs videó előzetes forgatókönyvét, hangulatát, alapszíneit, képi világát. Elkészítünk egy első verziót, melyet visszajelzéseid alapján véglegesítünk.

Animációs videó típusok és árak

Karakter animációs video

Karakter animációs

videó

19.000 Ft-tól

Bővebben

A karakter animációs videót akkor érdemes választanod, ha egy testreszabható, animációs figura segítségével mutatnád be vállalkozásodat, eseményedet, termékedet. Lehetőség van női gépi hang segítségével szöveges alámondásra, zenei aláfestésre, egyedi képes vagy videós háttér megjelenítésére.

Animációs videó

Komplex animációs

videó

39.000 Ft-tól

Bővebben

A komplex animációs videó talán a legismertebb videó típus. Ha szeretnéd vállalkozásod, terméked szemléletes bemutatását, szeretnél érthetően, látványosan elmagyarázni, bemutatni valamit, válaszd a komplex animációs videót. Számos stílus és design, karakter közül válogathatsz.

3D animációs videó

3D animációs

videó

69.000 Ft-tól

Bővebben

A 3D animációs videók 3 dimenziós karakterekkel, környezettel és speciális, akár videó a videóban megoldásokkal nyűgözik le a nézőt.  Ha kiemelten fontos a látványvilág, vagy igazán különleges megjelenésre vágysz, válaszd a 3D animációs videót.

Interaktív animációs videó

Dinamikus animációs

videó

99.000 Ft-tól

Bővebben

A Dinamikus animációs videók a “király kategóriát” képviselik. Ezek a videók, videó láncokba szervezhetőek és a videón belül van lehetősége a nézőnek választani, kattintani, ami alapján eltérő folytatás vagy átirányítás történhet. Ha eltérő tartalmakat szeretnél megjeleníteni eltérő célcsoportoknak, a Dinamikus animációs videó a megoldás.

Minták a különböző animációs videó típusokhoz

Karakter animációs videók

A karakter animációs videók segítségével bemutathatod vállalkozásodat, szolgáltatásodat. Gyorsan elkészíthető animációs videó típus. A karakter illeszthető vállalkozásodhoz, a narráció lehet gépi narráció, saját szöveg használata, de igényelhető profi szinkronszínész is.

Ha szeretnél egyszerű, olcsó, de mégis szemléletes és újszerű bemutatkozó videót cégednek vagy szolgáltatásodnak, válaszd a karakter animációs videót.

Komplex animációs videók

A komplex animációs videók a legismertebb animációs videó típusok. Különböző stílusban készülhetnek, lehet élő képek alapján vagy teljesen animált megoldás szerint, esetleg vegyes megoldást alkalmazva komplex animációs videót készíteni.

Ha szeretnél egy nehezebben elmagyarázható szolgáltatást bemutatni, vagy szemléletesen megjeleníteni mondandódat, válaszd a komplex animációs videót.

3D animációs videók

A 3D animációs videók segítségével igazán különleges és nagyon szép képi világ jeleníthető meg. A három dimenziós megjelenítés mellett lehetőség van olyan különleges megoldásokra mint videó a videóban és egyéb speciális effektekre.

Ha szeretnél különleges megjelenítést vagy igazán fontos a lenyűgöző képi világ, válaszd a 3D animációs videót.

Dinamikus animációs videók

A dinamikus animációs videók a király kategóriát képviselik.  Lehetőség van a videón belül több szálat felépíteni és a néző választása szerinti szálakat lejátszani. Lehetőség van kattintható elemeket, gombokat, hírlevél feliratkoztatást közvetlenül a videón belül megoldani.

Ha szeretnél hatékony értékesítési célokat a videóddal megvalósítani, válaszd a dinamikus animációs videót.

Neked melyik típusra van szükséged?

Segítünk!!!

Kérd az ingyenes, kötelezettség mentes, ANIMÁCIÓS VIDEÓ

tanácsadás szolgáltatást.

Nézd meg néhány korábbi animációs videónkat:

 

Ha szeretnél hasonló animációs videót, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Az animációs videó készítés számos esetben jó ötlet lehet az online marketing rendszered fejlesztéséhez. Ha olyan terméket vagy szolgáltatást árulsz, ahol érdemes elmagyarázni valamit, szemléltetni egy folyamatot vagy kiemelni egy nehezen elmagyarázható hasznot, működést, akkor remek ötlet lehet az animációs videó.
Egyszerű tény, hogy jobban megragadja a figyelmet a video mint a szöveges és képes tartalom.
Az animációs video használható több felületen is. Egy-egy elkészült videó beépülhet a weboldalba, de értékesítési landoló oldalak része, termék oldalak eleme, vagy hirdetések alapja is lehet. Az animációs videó sikeresen támogathatja social media jelenlétedet is. Facebook vagy youtube esetleg Instagram oldaladon is megjelenítheted a videót vagy annak részleteit. A videó marketing remek eszköz tehát arra, hogy kiemelkedj a tömegből, valami egyedit, valami mást nyújts mint a konkurenciád.

Ha nem szeretnél személyesen szerepelni a közönséged előtt (ennek számos oka lehet, nem csak az extrovertáltság hiánya) akkor is remek eszköz az animációs videó. Készülhetnek a videóid elé és mögé intro illetve outro elemek, amelyekben úgy tudsz bemutatkozni, hogy nem kell személyesen szerepelned. Az animációs videók szerepelhetnek akár online névjegykártyaként is.

Animációs videó készítése

Az elkészítés folyamata leggyakrabban a cél egyeztetésével kezdődik. Meg kell határoznunk, hogy mi legyen az animációs videó célja. A cél lehet általános de egészen specifikus is. Az általános célok image építés, bemutatkozás, tájékoztatás lehetnek. A specifikus célok között pedig konkrét termék vagy szolgáltatás értékesítése, hírlevél feliratkoztatás, vagy adott termék részletes bemutatása szerepelhetnek.

A cél után a forgatókönyv kialaktása következik. A forgatókönyv felépítésére léteznek tematikák, sablonok, melyeket érdemes követni, főleg, mivel az animációs videók hossza általában 1-1,5 perc. Ezen idő alatt kell felépíteni és bemutatni a mondandót. A jó forgatókönyv kulcskérdés a videó hatásossága szempontjából.

A cél és forgatókönyv kialakítását követi a megvalósítás. Az animáció stílusa sokféle lehet. Lehet élő videókat alapul venni, vagy animációs stílusú videót készíteni, de kombinálhatóak is az elemek. Leggyakrabban a videók, képek, szövegek, ábrák, rajzok, figurák kombinációja jeleníti meg a mondandót. Ha rendelkezik a vállalkozás saját design elemekkel, logóval, színvilággal, akkor ezeket is érdemes alapul venni a videó elkészítésénél.

A végleges változat legtöbbször néhány jóváhagyási kör után alakul ki. A finomhangolás az animációs videó készítés egyik fontos eleme, hiszen nem reális első körben minden részletre kiterjedően tökéletes és a megrendelői igényeknek maximálisan megfelelő videót készíteni. Reális elvárás azonban a megrendelő fél részére, hogy az előzetes egyeztető folyamat során felelősségteljesen fogalmazza meg az elvárásokat és ne változzon folyamatosan a scope, hiszen ez nagyon megnövelheti a videó elkészítési idejét. Ha szeretnél részletesebben is olvasni az animációs videó készítés folyamatáról itt találsz egy blog bejegyzést a témában.

Az animációs video készítés remek lehetőség tehát, hogy megszerezd vásárlóid, ügyfeleid bizalmát.

Animáció készítés árak

Az animációs videó ára alapvetően két tényezőből adódik össze. Az első tényező az elkészítéshez szükséges szoftverek ára, a második ártényező pedig az elkészítés munkaideje. A videó stílusától és a forgatókönyvtől függően több videó és grafikai szoftver használatának együttműködéséből alakul ki a vizuális világ. A befektett munkaidő általában pedig az animáció részletességétől és a finomhangolási körök számától függ. Általánosságban elmondható, hogy 3-4 finomhangolási kör és nagyságrendileg minimum 10-15 munkaóra szükséges egy 1-1,5 perces animációs videó elkészítéséhez.

Az árazásban szerepet játszik a vásárolt vagy bérelt szoftver költsége, illetve az is, hogy a videó egyedül vagy csapatban készül, esetleg egy nagyobb ügynökség, nagyobb cég teljes infrastruktúráját és sok-sok munkavállalóját is finanszíroznia kell-e a projekt költségeinek.

Az Aktivweboldal szolgáltatások animációs videói korrekt áron, reális határidővel nyújtanak megoldást felmerülő igényeidre.