+36-30-171-3326 info@aktivweboldal.hu
 
 
Online marketing

Weboldal készítés

Ha szeretnéd fejleszteni vállalkozásodat, de nincs időd megtanulni az online világot…

Kiknek is érdemes választani az Aktivweboldal szolgáltatási rendszer?

Az Aktivweboldal szolgáltatási rendszer kialakítását sok év kisvállalkozói tapasztalat előzte meg. Azt látjuk a környezetünkben, hogy hatalmas segítség egy jól működő online láb a vállalkozás mögött, csak ahhoz, hogy ez az online láb jól működjön, szükséges néhány feltétel.

Legfontosabb feltételek

Vállalkozói akarat

Stratégiai gondolkodás

Online marketing operatív ismeretek

Folyamatos fejlődés, megújulás

Tapasztalataink szerint nagyon sok vállalkozó esetében megvan az akarat, hogy szeretné vállalkozását az online felületeken is sikeresen működtetni. Ha ez az akarat elég erős, akkor pedig együtt jár azzal, hogy a sikeres online jelenlét stratégiai alapjait is megtanulja, megismeri, ha valóban komolyan gondolja és elkötelezett a sikeres fejlődésért.

Ha ez a két tényező nincs meg egyébként, akkor a vállalkozó nem is áll neki, nem is gondolja komolyan az online jelenlétet. Van olyan helyzet, üzletág, kapcsolatrendszer stb. amikor nagyon sikeresen működik a kisvállalkozás megfelelő online jelenlét nélkül is és a vállalkozó nem is akar beszállni ebbe a világba. Nem nekik szól az Aktivweboldal szolgáltatás.

Nézzük a következő két feltételt, melyek az online operatív ismeretek és a folyamatos fejlődés, megújulás.

Itt szoktak fellépni a fő problémák kisvállalkozóként. Az igazság az, hogy egy bizonyos mérettartomány felett vagy egy adott méret alatt nincs a kisvállalkozás vezetőjének elegendő ideje vagy pedig elegendő erőforrása, hogy menedzselje az online működés operatív feladatait.

Egyszerűen nincs elég idő egy mérettartomány felett, hiszen a vállalkozás egyéb feladatai felemésztik az összes idejét. Itt nem arról beszélek, hogy pár óra alatt valamilyen szinten összerakunk egy weboldalt és valahogyan „marketingelünk” a facebook-on, hanem arra nincs elég idő, hogy állandóan naprakészen tartsa az ismereteit, hiszen az online világban folyamatosan tanulni kell.

Nos, erre nincs elég ideje a legtöbb kisvállalkozónak a saját üzlete mellett. Ez az egyik gát vagy fék a kisvállalkozók életében.

A másik gát, amikor erőforrása, magyarul elegendő bevétele még nincs arra, hogy az online marketing tevékenységeket vagy egy részét kiszervezze.

Mit jelent a méret felett?

Azt jelenti, hogy a vállalkozás tervezésének időszakában és esetleg még az indulás után is, van erre elegendő idő. Ilyenkor szoktak a kisvállalkozók megtanulni alapszinten weboldalt szerkeszteni, elmennek egynapos online marketing képzésekre, olvasnak pár könyvet. Összeraknak egy induló weboldalt, aztán ahogy elindul a „napi pörgés” nincs idő a továbbképzésekre, nincs idő a weboldal aktualizálására, nincs idő vagy nincs kellő tudás a továbbfejlesztésre.

Ilyenkor jut oda a kisvállalkozás, hogy az induláskor összerakott weboldal már nem jó, a marketing folyamatok nincsenek kitalálva, módosítani kellene, de erre nincs idő, az indulási méretet már kinőtte a vállalkozás, nem fér már bele a Vállalkozó idejébe az online eszközök menedzselése. Ez jelenti az adott méret feletti helyzetet.

Mit jelent a méret alatt?

Azt jelenti, hogy a vállalkozás még nem termeli ki az elegendő a forrást, amivel fel lehetne venni egy főállású online marketinges munkatársat vagy ki lehetne szervezni szakértő ügynökségek részére az online marketinget. Nem fér már bele az időbe, hogy megfelelő színvonalon menedzselje az online jelenlét részleteit, de nincs elegendő profit még ahhoz, hogy kiszervezze vagy felvegyen online marketinges Kollégát a vállalkozás.

aktivweboldal

Kiknek szól tehát?

Az Aktivweboldal szolgáltatási rendszer olyan 1-10 fős kisvállalkozásoknak tud komoly értéket teremteni, akik képesek már kitermelni havi 15-30 ezer forintot online marketing működtetésre és képesek beruházni havi 30-50 ezer forintot online marketing hirdetésekre, de még nem képesek vagy nem akarnak havi több százezer forintot fordítani erre a területre.

Mindemellett megvan az akarat a fejlődésre és a szándék az online folyamatok szerinti működésre.

Aki ezt a szintet még nem éri el, ott nem tud belépni az Aktivweboldal szolgáltatás rendszere. Azon vállalkozásoknak pedig, akik havi több százezer forintot tudnak online marketing támogatásra fordítani már érdemes főállású szakemberekkel vagy speciális ügynökségekkel együtt dolgozni.

Ágazat független az Aktivweboldal szolgáltatás?

Alapvetően igen, ágazat függetlenül lehet sikeres egy vállalkozás online működése. Természetesen teljesen más folyamatokat kell építeni egy szolgáltató cégnél mint egy kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásnál. Egy oktatási tevékenységet másként kell „marketingelni” mint egy kozmetikát vagy fodrászatot de vannak ágazat független alapelvek. Érdemes átgondolni és kialakítani az online marketing stratégiát és ennek fényében megtervezni és felépíteni a weboldalt, az online jelenlétet.

Aktivweboldal szolgáltatásunk tehát Neked szól, ha olyan kisvállalkozó vagy, aki most indítja üzletét és szeretne profi online rendszerrel indulni, vagy már működteted vállalkozásodat de nyitni szeretnél az online láb felépítésében és szeretnél egy komplex, jól működő online marketing gépezetet Kisvállalkozóként is megfizethető díjért szeretnéd felépíteni weboldaladat, webes jelenlétedet, esetleg szeretnéd régi elavult weboldaladat megújítani, egyedi weboldal készítésben gondolkodsz, hogy kitűnj a versenytársaid közül.

Ha tetszik fenti összefoglalónk és szeretnél többet megtudni az AKTIWeboldal szolgáltatásokról, vedd fel velünk a kapcsolatot

Igényeld INGYENES Online marketing konfigurátorunkat és kérd hírlevelünket ITT >>>

KONFIGURÁTOR

Kreatív és újszerű online marketing aktivitás konfigurátor…

AKCIÓS KUPON

30% kedvezményre jogosító kuponunkat bármelyik online képzésünkre beválthatod…

v

ONLINE TANFOLYAMOK

Rendszeresen új online képzéseket készítünk a napi gyakorlat alapján, melyekhez hírlevélben havonta küldünk új akciós kuponokat…

ESETTANULMÁNYOK

Valódi esettanulmányok, saját példák működő online marketing rendszerekről, melyekből Te is sokat tanulhatsz.