+36-30-171-3326 info@aktivweboldal.hu
3
AKTIWeboldal szolgáltatások
Online marketing

Weboldal készítés

Miért Aktivweboldal?

Aktivweboldal szolgáltatások

Mikro és kisvállalkozásoknak

Weboldal és webáruház

Online marketing

Aktivweboldal szolgáltatások

Mikro és kisvállalkozásoknak

Weboldal és webáruház

Online marketing

Aktivweboldal szolgáltatások

Mikro és kisvállalkozásoknak

Weboldal és webáruház

Online marketing

Az Aktivweboldal rendszer bemutatása.

 

Előző összefoglaló anyagunkban bemutattuk, hogy milyen lehetőségeid vannak, ha sikeres online lábat szeretnél építeni vállalkozásodhoz.

Megmutattuk, hogy vagy megveszed, vagy megtanulod.

Nos, természesen van 3. lehetőség is, ami – gondolom nem fogsz meglepődni – az Aktivweboldal szolgáltatási rendszer bérlése.

Félre ne érts, nem szeretnénk lebeszélni arról, hogy megtanuld az online marketing és weboldal építés minden részletét, vagy arról, hogy fejlesztess magadnak egy különleges weboldalt, esetleg profi hirdetéskezelő csapatra bízd online hirdetéseid kezelését.

Egyszerűen azt szeretnénk megmutatni, hogy ha úgy értékeled, nincs elég anyagi forrásod az elsőre, (megveszem) és nincs elég időd, vagy affinitásod a másodikra, (megtanulom) akkor sem kell lemondanod a vállalkozásod online sikereiről.

Az Aktivweboldal szolgáltatási rendszert úgy alakítottuk ki, hogy igazodjon a Mikro és Kisvállalkozói lehetőségekhez, valódi segítséget nyújtson a vállalkozás online lábának kialakításához és működtetéséhez, mindezt pedig Kisvállalkozóként is elérhető költségek mellett.

Bérleti vagy előfizetéses konstrukció.

Konstrukciónk lényege és újszerűsége abban rejlik, hogy folyamatos együttműködési rendszert építünk ki az aktivweboldal szolgáltatást választó Partnereinkkel.

Legfontosabb tapasztalatunk ugyanis az, hogy akkor tud sikeres lenni a vállalkozás online működése, ha folyamatos és rendszerszintű az online tevékenység. A weboldal állandóan megújul, akciók, újdonságok jelennek meg rajta, ehhez igazodó hirdetések, marketing folyamatok futnak a háttérben stb.

Ezt nem lehet úgy csinálni, hogy leszállításra kerül egy weboldal, aztán évekig nem nyúl hozzá senki, vagy azt mondogatja mindig a hirdetés specialista, hogy azért nincs konverzió, mert rossz a landoló oldal, és hiába terel olcsón tömegeket a weboldalra senki nem vásárol. Ismered a klasszikus építkezési tanmesét? A villanyszerelő szidja a festőt, aki mindent a kőművesre fog. Kicsit hasonló az online marketing is, bizony összefüggnek egymással az alkotóelemek és mindegyiket jó szinten kell működtetni, ha jó végeredményt akarunk.

Erre nyújt megoldást az aktivweboldal szolgáltatási rendszer

A bérleti konstrukció azért zseniális, mert alacsony induló költséggel és szolid havi díj ellenében kapsz egy folyamatos online marketing támogatást, ami kiterjed a legfontosabb területekre és összehangoltan, jó minőségben működteti vállalkozásod online lábát. Olyan kicsit, mintha lenne egy plusz munkatársad, csak nem kell egy főállású marketinges költségével kalkulálnod.

Mit tartalmaz és mit nem tartalmaz az aktivweboldal szolgáltatás?

Az Aktivweboldal szolgáltatási rendszer több csomagot tartalmaz.

Mindegyik csomag része a vállalkozás weboldalának vagy / és webáruházának elkészítése, folyamatos fejlesztése, az online stratégia közös kialakítása, javítása, a marketing folyamatok implementálása, és a szükséges hirdetési rendszer beállítása, kontrollja, működtetése.

A díjazás attól függ, hogy milyen bonyolultságú rendszert kell működtetni, tehát szükséges-e blog modul, hírlevél modul, webáruház stb.

Ha szeretnéd megnézni árainkat kattints ide vagy vedd fel velünk a kapcsolatot.

Mit nem tartalmaz az aktivweboldal szolgáltatás?

A szakmai anyagok, tartalmak (termékleírások, blog cikkek) megírását és a hirlevél vagy marketing automatizációs szoftver költségeit (ha nem ingyenes verziót választasz) nem tartalmazza illetve természetesen a hirdetési költségek nem részei a csomagnak. Webáruház esetén a termékfeltöltés külön megállapodás részét képezi.

Nos akkor kiknek szól az Aktivweboldal szolgáltatási rendszer?

Egyszerűsítsük le a kérdést:

Ha olyan, 1-10 főt foglalkoztató mikro vagy kisvállalkozó vagy, akinek a havi átlagos profitja már kitermeli a 30-50 ezer forintos Aktivweboldal szolgáltatási díjat és a havi minimum 30-60 ezer forintos online marketing hirdetési költségeket, tehát a havi átlagos profit már megteremti a havi 60-110 ezer forintos befektetés lehetőségét (ami természetesen rövid idő alatt ennél nagyobb profitot kell, hogy hozzon) akkor Neked érdemes Aktivweboldal szolgáltatást választanod.

Akkor is érdemes választanod ezt a rendszert, ha most indítod vállalkozásodat és a készülő üzleti terv megengedi, hogy ilyen összegben befektess a vállalkozás online lábának kialakításába.

Ha ennél a méret tartománynál nagyobb, havi több százezres, milliós marketing költségekkel működsz, akkor érdemes területenként specialistákra bízni az online marketinget, vagy felvenni főállású szakember(eke)t.

Ha pedig még nem érted el azt a bevételi / profit szintet, hogy pár százezer forint már marad a „kasszában”, tehát be tudsz fektetni a további fejlődésbe, akkor nincs más út, mint megpróbálni átmenetileg megtanulni a legfontosabb részeit az online marketingnek, amíg nem nő fel egy picit a vállalkozás.

Segítséget ehhez is tudunk nyújtani, nézd meg Online tananyagainkat.

Ha mégis te magad kezelnéd az online rendszered?

Ha úgy döntessz, hogy mégis Te magad szeretnéd kezelni az online marketing rendszeredet, az aktivweboldal szolgáltatás csomag akkor is remek választás.

Önálló csomagunk keretein belül a kialakítást követően megtanítjuk neked a működést, és egy minimális havi díj ellenében hozzáférsz ingyenesen egyébként fizetős szakmai tartalmainkhoz, ingyenesen használhatod a professzionális weboldal építő szoftvert, stb.

Ha szeretnéd tehát magad menedzselni a folyamataidat, akkor is célszerű egy összerakott, működő rendszert átvenni, rengeteg időt, energiát, pénzt spórolhatsz meg, ha nem Neked kell kikísérletezned, hogy mi működik és mi nem működik az online értékesítésben.

Maradt még kérdésed?

Reméljük sikerült bemutatnunk, illetve meggyőznünk arról, hogy az Aktivweboldal szolgáltatás egy hasznos és jó alternatíva arra, hogy kialakítsd és működtesd vállalkozásod online lábát.

Olyan költséghatékony megoldáshoz jutsz általa, ami tényleges fellendülést hoz az üzletedbe.

Gondolj csak bele, olyan, mintha egy profi online marketinges Kollégád lenne, csak nem kell érte teljes munkaidős költséget fizetned.

Ha érdekel szolgáltatási csomagunk, vedd fel velünk  kapcsolatot és kezdjük el a közös munkát.

Itt találod kapcsolatfelvételi lehetőségeinket:

Aktivweboldal kapcsolat

 

Ha szeretnél többet megtudni az AKTIWeboldal szolgáltatásokról, vedd fel velünk a kapcsolatot