+36-30-171-3326 info@aktivweboldal.hu
1
AKTIWeboldal szolgáltatások
Online marketing

Weboldal készítés

Miért és hogyan alakult ki az AKTIWeboldal szolgáltatás rendszere?

Aktivweboldal szolgáltatások

Mikro és kisvállalkozásoknak

Weboldal és webáruház

Online marketing

 

Aktivweboldal szolgáltatások

Mikro és kisvállalkozásoknak

Weboldal és webáruház

Online marketing

 

Aktivweboldal szolgáltatások

Mikro és kisvállalkozásoknak

Weboldal és webáruház

Online marketing

 

AKTIWeboldal rendszer

A sikeres online jelenlét olyan, mintha kinőne vállalkozásod második lába. Olyan, mintha korábban csak félig élt volna az üzleted.

Nem túlzok, én ma már elképzelhetetlennek tartom, hogy egy mikro vagy kisvállalkozás igazán sikeres legyen, ha nem alkalmazza az online működési lehetőségeket. Azoknál a mikro és kisvállalkozásoknál amiket ismerek és bevezettük az AKTIWeboldal rendszert, többszörösére nőttek a forgalmak, és pár év távlatából elképzelhetetlennek tűnik a korábbi működés.

Az AKTIWeboldal rendszer erőssége abban rejlik, hogy valódi és működő, tapasztalati alapokon nyugvó szisztéma.

A mai napig élő és fejlődő módszertan, ami minden szükséges elemet megtart, ami sikeres és működik de kidob, elhagy minden teoretikus, csak online „szakértők” vagy „guruk” íróasztalán élő megoldást.

Az AKTIWeboldal rendszerek lényege, hogy AKTÍVAK. Azt, hogy mit értünk mi az „aktívságon”, illetve milyen tipikus nehézségek szoktak előfordulni a kisvállalkozások online működésében, a következő összefoglalónkban mutatjuk be, most pedig adunk egy kis visszatekintést, ami talán Neked is ismerős lesz.

Mikrovállalkozók első évei

Két év mikrovállalkozói „küzdés” után a mi kis családi vállalkozásunk úgy döntött, hogy valamit máshogy kell csinálni vagy zárjunk be, mert ezt így nem érdemes működtetni.

Ismerős?

Hány ügyfelemtől, vállalkozó ismerőstől hallom azóta ugyanezt?

Jó-jó, működik a vállalkozás, jó, hogy nem vagyok alkalmazott, de:

Sok-sok munka – pici profit.

Nos itt szokták feladni a vállalkozások és bezárják a „BOLTOT.”

Ennek azonban nem kell feltétlenül így történnie. Sok kis vállalkozás megtalálta a kiutat, a megoldást ahhoz, hogy növekedési pályára álljon és Tulajdonosának egyre növekvő bevételt, megélhetést és kiszámítható életet teremtsen.

Online marketing – EGY VALÓBAN MŰKÖDŐ megoldás

Igen, biztos van több megoldás arra, hogy egy mikro vagy kisvállalkozás kitörjön a kezdeti nehézségekből, de talán nem túlzás azt állítani, hogy ez egy olyan lehetőség a XXI. század kisvállalkozóinak, ami egy valódi megoldás, amivel valóban megteremthető a vállalkozás sikeres működése.

Saját kisválllkozásunk példája is mutatja, hogy az online marketing tudatos felépítésével sikerült egyszemélyes,  nullszaldós kis üzletből 2 év alatt egy 4 fős, évente közel 10 milliós profitot termelő kisvállalkozást építeni, és ez a tendencia azóta több Aktivweboldal rendszert használó vállalkozással is hasonló módon történt.

Az online láb megfelelő kialakítása IPARÁGTÓL FÜGGETLENÜL segít fellendíteni a vállalkozást.

Kezdeti nehézségek

Nézzünk egy tipikus Kisvállalkozói életutat az Online világban, a mi Kisvállalkozásunk például ezt az utat járta be:

Első lépésként mi is készíttettünk egy weboldalt.

Persze egy programozóval.

Persze átvettük, örültünk neki, és nem kötöttünk semmilyen támogatási szerződést, azt sem tudtuk, hogy mi lesz az oldallal, ha szeretnénk valamit módosítani.

Akartunk mi ezt-azt, új aloldalt, új képeket, aztán olvastuk, hogy jó lenne hírlevél is, meg több tartalom, esetleg blog vagy ilyesmi…

Igen, vártunk minden kérés teljesítésére heteket és fizettünk egy-egy apró módosításért több ezer, tízezer forintokat.

Tipikus PASSZÍV WEBOLDAL tulajdonosok voltunk.

A tanulás évei

Aztán jöttek a tanulás évei.

Könyvek, tanfolyamok, online és személyes képzések, blogok, video tutorialok sok-sok-sok…

A tanultakat lépésről lépésre bevezettük saját vállalkozásunk működésébe. Készült saját fejlesztésű weboldal, indítottunk bérelt webáruházat, megtanultuk a hirdetési rendszerek használatát, az online marketing folyamatok jellemzőit, hírlevél rendszereket vezettünk be majd cseréltünk másikra, aztán megint másikra 🙂 és szépen lassan felépült egy olyan működő kisvállalkozói szisztéma, amit ma már AKTIWeboldal szolgáltatási rendszernek hívunk.

Aztán a rendszert bevezettük más mikro és kisvállalkozásoknak is és működött. Úgy gondoljuk, hogy Neked is működni fog, akár magad felépíted a rendszert, akár megbízol minket, hogy alakítsuk ki Neked.

Következő összefoglalónkban bemutatjuk és számszerűsítjük a sikeres online vállalkozási láb kialakításának lehetőségeit.

Figyeld e-mail fiókodat, mert küldjük a következő részt…

 

Ha szeretnél többet megtudni az AKTIWeboldal szolgáltatásokról, vedd fel velünk a kapcsolatot