+36-30-171-3326 info@aktivweboldal.hu
Online marketing

Weboldal készítés

Kezdő vállalkozás támogatás.

Ha kezdő vállalkozó vagy…

Kezdő vállalkozás támogatás után érdeklődsz?

Fogadjunk, hogy azért jutottál el erre az oldalra, mert  a kezdő vállalkozók pályázati támogatásainak lehetőségeit vagy kedvező hitellehetőségeket keresel a vállalkozás beindításához.

Nos pár információt ezekkel kapcsolatban is fogok adni, azonban közel 10 éves kisvállalkozói támogatói tapasztalatom miatt szeretnélek egy másik lehetőségről is tájékoztatni és tapasztalataim alapján rávilágítani arra, mit jelent szerintem a kezdő vállalkozás támogatás.

Napjainkban hihetetlen módon felértékelődött a kezdő vállalkozások ONLINE JELENLÉTÉNEK FONTOSSÁGA ezért ha szeretnél ezen a területen sikeresen indulni, feltétlenül olvasd el alábbiakat és ha költséghatékony megoldást keresel weboldalad, webáruházad illetve online marketing rendszered felépítéséhez, vedd fel velem a kapcsolatot.

Érdemes egyeztetnünk, biztosan tudok segíteni, hiszen számos induló vállalkozás támogatásában vettem már részt.

Kezdő vállalkozó

Sokféle kezdő vállalkozói élethelyzet létezik.

Van aki minden tekintetben kezdő, életkora szerint is fiatal, semmilyen tekintetben nincs tapasztalata, sem munkatapasztalattal sem vállalkozói tapasztalattal nem rendelkezik, de úgy gondolja, hogy ötletével, szorgalmával, kitartásával, kapcsolatrendszerével sikerre viheti kezdő vállalkozását.

A másik véglet a már rutinos, tapasztalt “kezdő vállalkozó” aki már tapasztalattal rendelkezik fenti témák kapcsán, csak most új vállalkozásba kezd és ezért keresi a kezdő vállalkozás támogatás lehetőségeit.

Természetesen a két véglet között pedig ott a rengeteg átmenet.

Összefoglalóm végén található kezdő vállalkozó támogatás akkor jelenthet Neked igazán nagy és jelentős segítséget, ha az első csoportba tartozol, tehát most indítod első vállalkozásodat.

Vállalkozói támogatás

A kezdő vállalkozóknak szóló pályázatok keretösszegét, 2019-2020 években  jelentősen megemelte a kormány  és ha az átlagot nézzük, akkor nagyságrendileg 4-5 millió forintra pályázhatnak az induló vállalkozók. Mind a 30 év alatti, mind a 30 év felettiek is találnak finanszírozási lehetőséget jelenleg, érdemes tehát nem csak a pályakezdő és fiatal vállalkozóknak figyelni ezeket a kiírásokat.

Két kiemelt pályázat van jelenleg, amiknél összességében több milliárd forintra lehet pályázni. 2022-ig 8000 induló vállalkozást segíthetnek ezek a pályázatok. Érdemes ezeken túl utánanézni és figyelni a helyi önkormányzatok által meghirdetett pályázatokat is. Budapesten például 6 havi minimálbér összegét fizetik ki vissza nem térítendő támogatásként, ha valaki vállalkozó lesz. Ezeket a lehetőségeket a munkaügyi központoknál is érdemes megkérdezni.

Alábbi linken találsz további információkat az álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése programokról:

GINOP519

Itt pedig a gov.hu aktuális pályázat keresőjéhez érdemes rendszeresen ellátogatni és figyelni milyen lehetőségek adódnak:

Pályázat kereső

fontos és jó lehetőség, de…

Az a lehetőség, hogy “ingyen” pénzt vagy kedvező kamatozású induló tőkét tudunk bevonzani a kezdő vállalkozásunkba nagyon fontos lehetőség, ha van rá mód éljünk vele, de azt tanácsolom, ne alapozzuk erre a vállalkozást.

A sikeres vállalkozások alapjai nem ezen múlnak, több olyan példát is láttam az elmúlt években, hogy a pályázati támogatásokkal elnyert összegek sajnos felesleges beruházásokra mentek el, a befektetett összegek hiába alapozták meg a vállalkozást, a hosszú távú sikeres működés alapjait ezek nem tudták megteremteni.

A kezdő vállalkozás támogatása akkor lehet sikeres, ha nem csak pénzügyi támogatásban merül ki. Az ugyanis kevés a hosszútávú sikerhez, pontosabban az üzleti siker alapvetően nem ezen múlik.

Mik kellenek akkor a kezdő kisvállalkozói sikerhez, milyen kezdő vállalkozás támogatás tudja a sikereket elősegíteni?

Ha pénz nélkül nem tudsz pénzt csinálni…

Szinte szörnyű befejezni a mondatot, de így szól az örök érvényű igazság:

“Ha pénz nélkül nem tudsz pénzt csinálni, akkor pénzzel sem tudsz.

Lehet, hogy elsőre vitatkozást kelthet ez a kijelentés, de a hosszútávú nyereségesség receptje csakis az adott vállalkozás profit modelljének, értékesítési útvonalának megtalálása és felépítése lehet.

Ha megtalálod a saját profit modelledet, sikeres értékesítési útvonaladat, rendszeredet, akkor minél több pénzt, erőforrást, időt fektetsz a vállalkozásodba, annál több nyereséget fogsz kivenni belőle. Ha nincs meg a profit modelled, az értékesítési útvonalad, akkor teljesen mindegy mennyi támogatást, kezdő tőkét fektetsz bele, előbb utóbb elfogy, feléled az induló befektetést.

Sokszor láttam azt, hogy magas árukészlettel, drága gépekkel, nagy ingatlannal induló vállalkozások pár év alatt bezártak, míg a minimális tőkével, kis befektetéssel induló kisvállalkozások pár év alatt kinőtték magukat. Tapasztaltam, hogy több milliós, pályázati pénzen vásárolt szépészeti gépek, munka nélkül álltak, mert hiába a “csili-vili” eszköz, ha nincs jól felépítve a vásárlókat elérő és vásárlásra ösztönző rendszer.

Mi volt a különbség közöttük?

A fejlődő kisvállalkozás jól marketingezett, jól működtette a folyamatait és okosan építette magát. Fordított időt, energiát és pénzt is (saját erőforrásaihoz mérten) az értékesítési rendszerének kidolgozására, fejlesztésére.

marketing és online marketing

A kisvállalkozói siker (is) alapvetően attól függ, hogy ismered-e a célcsoportodat, eléred-e a célcsoportodat és el tudsz-e adni Nekik?

Gyakorlatilag a marketingről beszélek.

A marketing sokkal több mint a vállalkozás hirdetése. Sajnos mai napig sokan úgy tekintenek rá, mint valamilyen kiegészítő tevékenységre, vagy pénzkidobásra, esetleg termék vagy szolgáltatás “tukmálásra”.

Pedig a jó marketing nem ördögtől való és nem “kellemetlen” tevékenység. Ha jól működik akkor a gazdaság egyik leghasznosabb eleme, hiszen pont azoknak nyújtja a megfelelő terméket vagy szolgáltatást akiknek erre éppen szüksége van.

A jól kitalált és felépített marketing gyakorlatilag áthatja a vállalkozást, minden működési lépésben tetten érhető.

Ha hasznos, szükséges a terméked / szolgáltatásod és el tudod juttatni azoknak akiknek erre szükségük van, akkor máris jól csinálod a marketinget.

Egyszerűen hangzik és ha letisztul a vállalkozás működése, kialakul, hogy kinek, mit, hogyan tudunk értékesíteni, akkor valóban egyszerűvé válik.

Az elmúlt évtizedekben pedig egy új marketing terület fejlődött ki, amelynek fontossága egyre inkább felértékelődik és kisvállalkozói szinten is kikerülhetetlenné válik. Ez a marketing terület az ONLINE MARKETING.

marketing támogatás

Az elmúlt években szerencsére sok kisvállalkozásnak segíthettem, hogy fellendítse vagy sikeresen beindítsa üzleti vállalkozását.

Sok esetben tapasztaltam, hogy egy vegetáló, küszködő vállalkozáson mennyit lendíthet egy jó marketing stratégia és egy magas szintű kivitelezés.

Az online marketing különösen alkalmas arra, hogy egy kisvállalkozás anyagi lehetőségeinek keretein belül, hatékonyan támogassa és fellendítse a működést.

Ha azt szeretnéd, hogy induló vállalkozásod nagy eséllyel sikeres legyen, az egyik legfontosabb, hogy jó marketing stratégiát alakíts ki és jó minőségben valósítsd meg ezt a marketing stratégiát.

Manapság pedig – főleg kisvállalkozói szinten – egyre inkább online marketing stratégiáról és megvalósításról beszélünk, ha marketing stratégia a téma.

Nincs gyakorlatod a marketing stratégiák modellezésében? Igényeld INGYENES Online marketing konfigurátorunkat és kérd hírlevelünket ITT >>>

KONFIGURÁTOR

Kreatív és újszerű online marketing aktivitás konfigurátor…

AKCIÓS KUPON

30% kedvezményre jogosító kuponunkat bármelyik online képzésünkre beválthatod…

v

ONLINE TANFOLYAMOK

Rendszeresen új online képzéseket készítünk a napi gyakorlat alapján, melyekhez hírlevélben havonta küldünk új akciós kuponokat…

ESETTANULMÁNYOK

Valódi esettanulmányok, saját példák működő online marketing rendszerekről, melyekből Te is sokat tanulhatsz.

Valódi segítség

Ha valódi segítséget szeretnél kapni kezdő vállalkozás támogatása kapcsán, akkor azt tanácsolom, hogy ne csak a pályázati pénzeket figyeld, vagy a kamattámogatott hiteleket vadászd.

Rengeteget segíthet, ha a leendő vállalkozásod ötletét, működési modelljét, marketing stratégiáját egyezteted tapasztalt szakemberrel vagy szakemberekkel, akik gyakorlattal, rutinnal rendelkeznek új vállalkozások indításában, sikerre vitelében.

Ez sokkal nagyobb segítség lehet számodra mint a kezdő tőke növelése vagy támogatások, hitelek felkutatása.

Ezzel természetesen nem azt mondom, hogy haszontalan, vagy felesleges ezeknek a lehetőségeknek a bevonása az induló vállalkozásba, de azt állítom, hogy sokkal fontosabb és nagyobb hatású lehet a sikerre, ha kidolgozott, átgondolt és jó minőségű online marketing rendszert építesz vagy építtetsz már az induláskor.

Támogatás tőlem

Nekem szívügyem a kezdő vállalkozások támogatása.

Talán azért, mert saját családi vállalkozásunk példáján láttam milyen nehéz a vállalkozás indítás, és milyen lökést adhat a profitábilis működés kialakításához a hatékony online marketing.

Minden egyes kisvállalkozás sikere mögött ugyanis egy lehetőség áll a boldog egyéni vagy családi élethez, hiszen a vállalkozás sikere tapasztalataim alapján igenis hozzájárul a személyes és / vagy családi boldogsághoz.

Én, mint az Aktivweboldal szolgáltatások kidolgozója, abban tudok segíteni Neked, – mint kezdő vállalkozónak, – hogy már indulásként professzionális online megjelenéshez segítelek illetve segítek kidolgozni online marketing stratégiádat.

Ha szeretnéd igénybe venni ezt a kezdő vállalkozás támogatás lehetőséget, igényeld ingyenes online marketing konfigurátor szolgáltatásomat, vedd igénybe online képzéseimre a 30%-os kedvezményt és ha úgy döntesz velem együtt alakítod ki és valósítod meg online marketing stratégiádat, az Aktivweboldal szolgáltatásokra is egyedi, kedvezményes induló ártámogatást nyújtok, ahol kedvező fejlesztési díjért és diszkrét havi árak mellett építheted fel és működtetheted online marketing rendszeredet.

Remélem tetszett fenti összefoglalóm és ha valódi kezdő vállalkozás támogatás a cél átgondolod az olvasottakat.

Nagyon szívesen segítek Neked a marketing és online marketing stratégia tervezésében és megvalósításában. Érdemes elolvasnod online marketing stratégia, összefoglalómat is a témában, ami egy újszerű koncepció alapján mutatja be a stratégia alkotás lehetőségeit.

Sok sikert kívánok vállalkozásod építéséhez…

Ha tetszik fenti összefoglalóm és szeretnél többet megtudni az AKTIWeboldal szolgáltatásokról, vedd fel velem a kapcsolatot

Igényeld INGYENES Online marketing konfigurátorunkat és kérd hírlevelünket ITT >>>

KONFIGURÁTOR

Kreatív és újszerű online marketing aktivitás konfigurátor…

AKCIÓS KUPON

30% kedvezményre jogosító kuponunkat bármelyik online képzésünkre beválthatod…

v

ONLINE TANFOLYAMOK

Rendszeresen új online képzéseket készítünk a napi gyakorlat alapján, melyekhez hírlevélben havonta küldünk új akciós kuponokat…

ESETTANULMÁNYOK

Valódi esettanulmányok, saját példák működő online marketing rendszerekről, melyekből Te is sokat tanulhatsz.
konfigurator

Köszönet..