+36-30-171-3326 info@aktivweboldal.hu
Online marketing

Weboldal készítés

ANIMÁCIÓ KÉSZÍTÉS.

A marketing kommunikáció új szintje.

Animáció készítés és marketing

Miért szerepel egyre több animációs megoldás a marketing folyamatokban? 

Mert egyre nagyobb a verseny a figyelem megszerzéséért és egyre nehezebb megragadni és fenntartani az érdeklődők figyelmét.

A figyelem megszerzése az első lépés minden marketing folyamatban és az animáció egy remek eszköz arra, hogy a figyelmet megragadjuk.

Aztán a marketing folyamat további szakaszaiban is jelentős szerepet vállalhat az animáció, hiszen sokkal szemléletesebben tudunk bemutatni, magyarázni, érvelni az animáció eszköztárával mint egyszerű képes, szöveges tartalmakkal.

ANIMÁCIÓ KÉSZÍTÉS ESZKÖZEI, LEHETŐSÉGEI

Animáció most már számos eszközzel készíthető.

A korábban inkább prezentációs eszközként használt programok is képesek alapszintű animáció megvalósítására, így PowerPoint bemutatók vagy CANVA képek is átalakíthatók egyszerűbb animációvá.

A mozgó képek, GIF-ek vagy Lottie file mozgó elemek is tekinthetők animációnak, de ezek inkább figyelemfelkeltést támogató megoldások, a marketing rendszert hatékonyan segítő animációk más eszközökkel készülnek.

Hatékony és látványos animációk készítése speciális animációs szoftverekkel történik. Ezek a szoftverek általában komolyabb anyagi befektetést igényelnek. Az anyagi befektetés mellett használatuk elsajátítására is jelentősebb időt kell fordítani.

SPECIÁLIS ANIMÁCIÓS MEGOLDÁSOK

Az animáció készítés részterületei között megjelentek speciális animációs megoldások és lehetőségek. A rajzfilmek szintjét megközelítő 3D animációk a megjelenésben adhatnak sokat hozzá a marketingben, a dinamikus animációs megoldások viszont a folyamatokat támogatják.

A dinamikus animációs videókkal olyan marketing célokat támogathatunk, mint címanyag gyűjtés, lead generálás, vásárlásra ösztönzés, kifogás kezelés, ajánlat bemutatás stb.

Ha szeretnél ilyen speciális animációs videókat megismerni, látogass el az Animációsvideó weboldalra.

HOL HASZNÁLHATÓK AZ ANIMÁCIÓK?

Animációk használhatók szinte a teljes marketing kommunikáció során.

Egyértelmű, hogy az első lépésben, a figyelem megragadásban is már jelentős szerepet játszhatnak. A social media felületeken vagy banner hirdetésekben is jól teljesítenek az animációk. Sokkal hatékonyabban tudják megragadni a figyelmet mint az egyszerű szöveges vagy képes hirdetések, bannerek.

A figyelem fenntartásában, a bizalom építésében vagy a szakértői státusz erősítésében is jók az animációs videók. Hatékonyak a magyarázásban, a kifogás kezelésben, adott termék vagy szolgáltatás bemutatásában.

A termékek, szolgáltatások ajánlattá alakításában is segítenek.

A lead generálás, címanyag gyűjtés is működhet dinamikus animáció megoldások segítségével.

Hogyan készíthető animáció?

Animáció készíthető saját kezűleg is. Vannak animáció készítő szoftverek, melyek lehetővé teszik animáció készítését.

Azt kell mérlegelni, hogy a szoftver ára és a használatának megtanulására befektetendő idő megéri-e azt, ha csak néhány animációt szeretnénk készíteni vállalkozásunk számára.

Ha nem napi szinten szeretnénk animációkat készíteni, akkor sokkal hatékonyabb megoldás megbízni egy erre szakosodott szakembert vagy céget, hogy készítsen marketing célokra felhasználható animációs megoldásokat a vállalkozás számára.

Animációs videók Kisvállalkozások számára is elérhető áron

Az Animációs videók szolgáltatások keretében kérhetsz animáció készítést.

Különböző megoldások közül válogathatsz, az egyszerűbb banner animációktól, a karakter animációkon és 2d animációkon keresztül a 3d vagy dinamikus animációkig.

Az animáció készítés mellett újszerű marketing megoldásokra is kaphatsz ötleteket, javaslatokat.

Vedd fel a kapcsolatot az animaciosvideo.hu oldalon, ha szeretnél többet megtudni az animáció készítés részleteiről.

AKTIVWEBOLDAL SZOLGÁLTATÁS
AKTIVWEBOLDAL SZOLGÁLTATÁS
AKTIVWEBOLDAL SZOLGÁLTATÁS

Ha tetszik fenti összefoglalóm és szeretnél többet megtudni az AKTIWeboldal szolgáltatásokról, vedd fel velem a kapcsolatot

Igényeld INGYENES Online marketing konfigurátorunkat és kérd hírlevelünket ITT >>>

KONFIGURÁTOR

Kreatív és újszerű online marketing aktivitás konfigurátor…

AKCIÓS KUPON

30% kedvezményre jogosító kuponunkat bármelyik online képzésünkre beválthatod…

v

ONLINE TANFOLYAMOK

Rendszeresen új online képzéseket készítünk a napi gyakorlat alapján, melyekhez hírlevélben havonta küldünk új akciós kuponokat…

ESETTANULMÁNYOK

Valódi esettanulmányok, saját példák működő online marketing rendszerekről, melyekből Te is sokat tanulhatsz.