+36-30-171-3326 info@aktivweboldal.hu

Animációs video készítése.

Emelkedj ki a tömegből, tedd különlegessé weboldaladat szemléletes és szórakoztató animációs videókkal.

 

Miért érdemes Neked is animációs videót használnod? NÉZD MEG:

 

Mennyibe kerül az animációs video?

Az animációs videók készítésének díja 24.900 Ft. Ennek első részlete 10.000 Ft a megbízás kezdetekor, második részlete, 14.900 Ft pedig a végleges video elfogadásakor fizetendő.

A video hossza témától függően 1- 1,5 perc, ez a leghatékonyabb eszköz arra, hogy röviden, szemléletesen bemutasd Vállalkozásodat vagy termékedet.

 

Mi történik ha elküldöm az ajánlati űrlapot?

Munkatársunk 2 munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot és telefonon, emailon egyeztetjük a továbbiakat. Minden olyan részletet megbeszélünk, ami a döntésedhez szükséges. Ha úgy döntesz megbízol minket és szeretnél animációs videót készíttetni, akkor szerződési mintát küldünk, melynek aláírása után indul a fejlesztési folyamat.

 

Hogyan történik az animációs video fejlesztése?

Az előzetes egyeztetés és igényfelmérést követően kialakítjuk az animációs videó előzetes forgatókönyvét, hangulatát, alapszíneit, képi világát. Elkészítünk egy első verziót, melyet visszajelzéseid alapján véglegesítünk.

Nézd meg néhány korábbi animációs videónkat:

 

Ha szeretnél hasonló animációs videót, vedd fel velünk a kapcsolatot:

 

Szeretnéd megduplázni vállalkozásod forgalmát?

Az Online Marketing térkép segítségével megmutatjuk hogyan tudod Te is rövid idő alatt duplázni a forgalmadat. Ha kéred az Online Marketing térképet add meg nevedet és Email címedet ahová küldhetjük.

Köszönjük, sikeresen csatlakoztál hozzánk.